Helyi közélet

2010.11.02. 16:03

Idén is vár a Gólyabál a Miskolci Egyetemen

<p>Miskolc - Ebben az évben november 5-én a lányok szebbnél szebb báli ruha költeményekben, a fiúk pedig elegáns öltönyben sorakoznak majd a Miskolci Egyetem bejáratánál várva, hogy részesei lehessenek a Gólyabál magával ragadó világának.</p>

A Gólyabál, – mint ahogyan az a nevében is áll – elsősorban a gólyákról szól, akik a gólyaeskü letétele után válnak a Miskolci Egyetem polgáraivá, de mindenki más számára is tartogat valamit az este, legyen az tanár, öregdiák, felsőbb éves hallgató, családtag vagy szórakozni vágyó érdeklődő. Bár a felújítási munkálatok miatt a helyszínek száma csökken az eddig megszokotthoz képest, a programok bősége az igényes zenei fellépőknek köszönhetően ez fel sem tűnik majd a résztvevőknek. A bál helyszínét ezúttal a főbejárat előcsarnoka, a Díszaula, valamint az A/6-os jogászépület folyosója biztosítja este hét órától. A zenei kínálatot idén is a változatosság jellemzi. A 3 programhelyszínen több mint 10 féle zenei és egyéb programlehetőség közül választhatnak az ideérkezők. A fellépők között lesz a Barabás Lőrinc Eklektric, a Paso feat Folkfree, az idősebb és fiatal korosztály által egyaránt kedvelt Balázs Klári és Korda György, valamint a másik nagy páros: Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán. A „majdnem” egész estés szalon- és bulizenéről a Vegas Showband gondoskodik. A disco kedvelőit Dj. Sterbinszky szórakoztatja. A jogászépületben pedig hajnalig tartó ME-HÖK-KENTŐ Dance Station várja a bálozókat, ahol egyetemista fiatalok keverik a zenéket. A színes zenei programok mellett a résztvevők indulhatnak, szavazhatnak a Bál Szépe választáson és értékes nyereményekért szállhatnak harcba a tombolán. A XXI. Előadóban pedig Bellus István stand comedy előadása teszi próbára a rekeszizmokat.

Mindenkinek ott a helye az universitas és a város egyik legnívósabb rendezvényén! A szervezők nem csupán az egyetemi diákságot várják; alkalomhoz illő öltözetben bárki részt vehet a báli szezon egyik nyitó rendezvényén. Kapunyitás: 19 órakor

A Gólyabál a részvételi díj tekintetében is egyedülálló a hallgatói rendezvények sorában, ugyanis a látogatók számára rendkívül kedvezményes belépőt biztosítanak a szervezők: a gólyák belépése a ME-HÖK támogatásának köszönhetően 20 óráig 500 Ft-ba kerül, az egyetem hallgatói pedig kedvezményes jegyet válthatnak a helyszínen. Külsősök 1500 Ft-ért jöhetnek a bába szórakozni.

És ami még a gólyák „beszállását” illeti: a Miskolci Egyetem és az OTP Bank jóvoltából az első 250 OTP Junior számlával rendelkező gólya 20:00-ig ingyen léphet be a rendezvényre. (A kedvezmény igénybevételéhez szükséges a diákigazolvány és a bankkártya felmutatása.)

További info:www.uni-miskolc.hu/golyabal

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában