Helyi közélet

2010.08.03. 13:45

Önkormányzati választás 2010 | Az LMP hét pontja Miskolcnak

<p>Miskolc - "Nekünk a család az első – élhető Miskolcot" – ez a címe a Lehet Más a Politika (LMP) miskolci programjának, amelyet kedden mutattak be.</p>

A párt helyi csoportjának tagjai úgy gondolják, komoly változásra van szükség a megyeszékhelyen. Ahogy Mile Lajos országgyűlési képviselő fogalmazott a keddi sajtótájékoztatón: a város rettenetes állapotban van, és ezen a városvezetés vajákoskodása sem segít. Idesorolta azt, hogy Miskolcot a vizek vagy például a kultúra városaként emlegeti a városvezetés.

Subicz Róbert, a párt helyi csoportjának vezetője azt emelte ki, hogy programjuk középpontjában a család áll, valamint az,, hogy a mindennapok problémáira találjanak megoldást, például a közösségi közlekedés megújítására.

Zambó Péter, az LMP egyik képviselő-jelöltje azt hangsúlyozta, hogy a város jó természeti adottságokkal rendelkezik, de ezeket soha nem sikerült kihasználni.

Az LMP hét pontos programja címszavakban: a miskolci közösségek, közösségi helyek megerősítése, munkahelyteremtés, a város biztonságának helyreállítása, a közösségi közlekedés átszervezése, a miskolci romaügy megoldása valamint a DVTK futballcsapat ügye és ehhez kapcsolódóan a város sportéletének fejlesztése valamint a közművelődés, kultúra lakosság-közelivé tétele.

- ÉM-SZR -

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában