Helyi közélet

2010.07.08. 13:08

Őrizetben a nyékládházi kéjrabló

<p>Miskolc, Nyékládháza - Bűnügyi őrizetbe vette a rendőrség azt a fiatal nőt, aki addig-addig kokettált egy férfival, amíg az elment vele, a kéjhölgy pedig a sértett arany nyakláncával.</p>

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás gyanúja miatt indított eljárást egy egri nővel szemben. A gyanúsított még július 5-én a délutáni órákban egy nyékládházi szórakozóhelyen ismerkedett meg alkalmi partnerével. Kis idő múlva a férfival megegyeztek arról, hogy pénzért szexuális szolgáltatásokat nyújt neki. Egy helyi ingatlanban épphogy elkezdődött a testi ismerkedés, amikor a férfi észrevette, hiányzik a több mint 20 000 forintot érő arany nyaklánca.

A fiatal nő nem akarta visszaadni az ékszert, sőt egy fűrésszel hadonászva megsértette az értékét visszakövetelő kuncsaftját, aki dolga végezetlen és testi éke nélkül távozott a helyszínről.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói július 7-én elfogták a 26 éves elkövetőt, akit a hatóság bűnügyi őrizetbe vett, egyben előterjesztéssel él előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére - tájékoztatta a Borsod Online-t Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda munkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában