Helyi közélet

2010.06.20. 16:08

Szerencsi Gazdanapok, nem csak gazdáknak

<p>Szerencs - Idén huszadik alkalommal várta a Szerencsi Gazdanapok a mezőgazdaságban tevékenykedő cégeket, vállalkozókat, árusokat és kiállítókat az elmúlt hétvégén.</p>

A nagyközönség számára színpadi programok és egyéb különleges szórakozási lehetőségek nyújtottak kikapcsolódást. A színpadon a helyi tehetségek mellett többek között a Kolompos Együttes népzenei műsorát, a Cairo együttest és Király Viktort láthatta-hallhatta a közönség.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel ismét megrendezték a díszmadár- és hüllőkiállítás. A gyerekek nemcsak a kiállításnak, de a kézműves-foglalkozásoknak is örültek. A rendezvény idején felvonulnak a szerencsi motorosok is. A szombati szakmai programra, azaz a regionális vidékfejlesztési konferenciára elsősorban a szakembereket várták a szervezők. A vasárnap a családoké volt, az egész napos programokra egyaránt érkeztek kicsik és nagyok, akik mind megtalálták a saját szórakozásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában