Helyi közélet

2010.04.30. 18:16

További kérdések-válaszok a villamosprojekt kapcsán

<p>Megkezdőnek a Zöld Nyíl Miskolci Villamosprojekt munkálatai május 3-án 3.40-től május 9-én 24.00 óráig a Thököly utcánál egy vágánykapcsolat beépítésével, emiatt villamospótló autóbuszok fognak közlekedni a Dayka Gábor utca (Városház tér után) és az Újgyőri főtér között.</p>

– Nincs bérletem, jeggyel utazom. Minden járműre kell jegyet váltanom?

A villamos teljes útvonalára érvényes az egy menetjegy. Ha villamosig közlekedünk a Thököly utcáig, akkor utána a villamospótlón a jegy másik oldalát lyukasszuk ki. Ha az Újgyőri főtérnél visszaszállunk a villamosra, akkor csak elég a vezetőnek vagy az ellenőrnek a két oldalon kilyukasztott jegyet felmutatni.

– Mondják, villamospótlóként nem csak kék, sárga busz is érkezhet. Hogyan tudok majd rajta jegyet lyukasztani?

Az MVK Zrt.-nek nincs elég busza, ezért kell Volán buszokat is beállítani. (A nyári menetrend beálltával más lesz a helyzet, hiszen akkor kevesebb járat van forgalomban, így „jut” elég villamospótlóra is.) A lényeg: a sárga buszokra is szerelnek lyukasztó készülékeket, és ellátják őket mindazzal a logóval stb., amitől egyértelműen felismerhetőek lesznek villamospótlóként.


Az eredeti mérethez kattintson a képre!


Zöld nyíl, dugó, érettségi...

eszak | 2010.04.30 13:40
Miskolc - Több tucatnyian segítik majd hétfőtől a közlekedőket a villamosprojekt kezdetekor.

Káosz a korszerű miskolci villamosért

eszak | 2010.04.29 22:13

Miskolc - Gyér érdeklődés mellett tartotta lakossági tájékoztatóját csütörtökön az MVK Zrt. a hétfőn kezdődő villamosprojektről.


Kérdések és válaszok a villamosvonal-rekonstrukció kapcsán 

eszak | 2010.04.28 21:36

Miskolc - Megkezdőnek a Zöld Nyíl Miskolci Villamosprojekt munkálatai május 3-án 3.40-től május 9-én 24.00 óráig a Thököly utcánál egy vágánykapcsolat beépítésével, emiatt villamospótló autóbuszok fognak közlekedni a Dayka Gábor utca (Városház tér után) és az Újgyőri főtér között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában