Helyi közélet

2010.04.29. 22:13

Káosz a korszerű miskolci villamosért

<p>Miskolc - Gyér érdeklődés mellett tartotta lakossági tájékoztatóját csütörtökön az MVK Zrt. a hétfőn kezdődő villamosprojektről.</p>

Braun Csaba marketing csoportvezető prezentációval mutatta be mind az utasokat, mind az autósokat érintő változásokat. (Ezekről már beszámoltunk.) A Thököly utcán vágánykapcsot építenek be, hiszen fontos átszállópont lesz itt az építkezés következő fázisában.

Mattyasovszky Miklós, a projektigazgatóság munkatársa azt hangsúlyozta, tudják, hogy káosz lesz az elkövetkező hónapokban Miskolcon, de ez a város eddigi legnagyobb beruházása, melynek eredményeként egy igen korszerű rendszer jön létre. Több forgalomszervező dolgozik hosszú ideje azon, hogy a kellemetlenségek a lehető legminimálisabbak legyenek. Szóba került, hogy miért az érettségi idején kezdik a beruházást. Megjegyezte, nem tudtak minden körülményhez alkalmazkodni, így azt ajánlja a fiataloknak, hogy legalább fél órával korábban induljanak el.

A lakossági tájékoztatón a május 10-től június 15-éig tartó első szakasz forgalmi változásait is ismertették, annak részleteiről később számolunk be.


Az eredeti mérethez kattintson a képre!


Kérdések és válaszok a villamosvonal-rekonstrukció kapcsán

eszak | 2010.04.28 21:36
Miskolc - Megkezdőnek a Zöld Nyíl Miskolci Villamosprojekt munkálatai május 3-án 3.40-től május 9-én 24.00 óráig a Thököly utcánál egy vágánykapcsolat beépítésével, emiatt villamospótló autóbuszok fognak közlekedni a Dayka Gábor utca (Városház tér után) és az Újgyőri főtér között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában