Helyi közélet

2010.03.18. 12:32

Szoboszlai Barnabás leadta az ajánlószelvényeit | Választás 2010

<p>Tiszaújváros - Szoboszlai Barna az Összefogás Párt Borsod-Abaúj-Zemplén Megye 12-es választókerület képviselőjelöltje összegyűjtötte a 2010-es országgyűlési választásokon való induláshoz szükséges ajánlószelvényeket.</p>

Csütörtökön délelőtt Szoboszlai Barnabás, az Összefogás Párt miniszterelnök-jelöltje és a 12-es számú választókörzet országgygyűlési képviselő-jelöltje  Szepessy Zsolttal az Összefogás Párt elnökével és két országgyűlési képviselő-jelölt társával együtt leadta a tiszaújvárosi polgármesteri hivatalban kijelölt választási irodán a jelöléséhez szükséges 750 darab kopogtató céduláját, sőt valamivel többet, hiszen a választási iroda 826 db érvényes kopogtatócédulát számolt össze.

Egyébként közel 1000 darabot számoltak át az újvárosi választási iroda munkatársai, azonban egy Nokiás dobozból előhúzott paksamétában voltak első ránézésre érvénytelenek is, mert az ország minden részéből - Szegedről, Pécsről, Debrecenból, vagy éppen Miskolcról is - juttattak el az emberek kopogtató cédulát a kesznyéteni tragédiában gyanúsított Szoboszlai Barna részére.

Tiszaújváros után Barna bácsi az egykori lakóhelye, Kesznyéten felé vette az irányt, ahol felkereste a 2 éve nem látott lakóházát is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában