Helyi közélet

2010.03.07. 15:58

Fodrászok és kozmetikusok versenyeztek Miskolcon

<p>Miskolc - A boldogságnak kell sugároznia a hajból és a sminkből, ez a legújabb trend alapja a szakemberek szerint. Miskolcon színes hajak és még színesebb arcfestések vonultak fel vasárnap az ország egyik legnagyobb vidéki fodrász- és kozmetikusversenyén, a 28. Kézműves Kupán.</p>

Két-három feltűnő szín és merész hullámok. Ezek a hétköznap hordható hajak jellemzői. A férfiaknak továbbra is a tépett tincseket ajánlják. Madarász István főszervező a Független Hírügynökségnek azt mondta, a versenykiírás szerint 5 százalék neonszín engedélyezett. Az extrém színek kezdenek a férfiaknál is előjönni, a nőknél több éve tombol.

Madártollak a szempillákon, tollak a háton és a homlokon. A fantáziasminkek ihletői a párizsi éjszakák voltak. Nemcsak a klasszikus piros-feketében készültek, hanem lila-arany divatszínekben is. A szakemberek szerint az idén a matt és a csillogó színek egyaránt divatosak, minél harsányabb, annál jobb. Ők úgy mondják, a boldogságnak kell sugároznia az arcról és a hajról.

Forrás: Független Hírügynökség

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában