Helyi közélet

2008.09.09. 13:30

Gázveszély van a Búza téren?

<p>Miskolc - Gázveszélyt hirdet egy felírat, a Búza téri piac mögötti parkolóban. A Szeles utca egyik oldalát ugyanis szalaggal kerítették körbe, amelyen a figyelmeztetés olvasható.&#160;<DIA alt="Gázveszély a Búza téren?" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/G_zvesz_ly_a_B_za_t_ren_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Gázveszély a Búza téren?" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Valóban gázveszély van, miért zárták le az egyébként parkolónak használt területet?

Nincs gázveszély, ez egyfajta figyelemfelhívás – mondta lapunknak Győrösi Pál, a Tigáz Zrt. kommunikációs vezetője. A Petőfi tér és Szeles utca területén középnyomású acélvezetéket cserélnek műanyagra, és ehhez a munkához kellett lezárni a területet – magyarázta. A templomig már elvégezték a cserét, a napokban pedig a lezárt területen kezdik el – tudtuk meg. A kommunikációs vezető elmondta azt is: nincs robbanásveszély, de a cégnek minden munkánál ezt a szalagot kell kitenni, ez előírás.
A munkálatot még nem kezdték el, de azért kellett már most lezárni a parkolót, hogy megfelelően kiüríthessék a területet – tudtuk meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában