Helyi közélet

2008.06.24. 14:05

Közös projekt, tükörprogramok, zárás Alsózsolcán

<p>Alsózsolca - Tíz hónapos közös uniós projektjük zárásaképp konferenciát tartott a Pelsőci Magyar Tannyelvű Alapiskola (Szlovákia) és az alsózsolcai Herman Ottó Általános és Alapfokú Művészeti Iskola június 24-én Alsózsolcán.</p>

Tíz hónapos közös uniós projektjük zárásaképp konferenciát tartott a Pelsőci Magyar Tannyelvű Alapiskola (Szlovákia) és az alsózsolcai Herman Ottó Általános és Alapfokú Művészeti Iskola június 24-én Alsózsolcán. (A testvérkapcsolat egyébként három évtizedre tekint vissza.) A rendevényen többek között összegezték a tükörprogramok tapasztalatait, a pedagógiai módszertani napokét, a cseretáborokét, a falunapokét, kiemelten pedig a ,,közös folyó", vagyis a Sajó vizsgálatáét. Ez utóbbi során a tanulók bevaonásával mindkét helyszínen biológiai és kémiai vízmintákat vettek, a minilaborban pedig elemezték a azok minőségét. A közös munka során közös kiadvány is született, amely a Borsod Online-on megtekinthető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában