Bűnügyi összefoglaló

2024.04.14. 20:49

Fiatalkorú dominát rendeltek házhoz, robbantással fenyegették meg a Miskolci Törvényszéket, letartóztatták az ónodi ámokfutót

Ez a hét sem telt eseménytelenül a vármegyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes bűnügyek történtek Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében április 8-a és 14-e között.

Robbantással fenyegették meg a Miskolci Törvényszéket!

Több mint 10 éve nem történt hasonló eset az intézményben. A Törvényszék szóvivője, dr. Tőzsér Ildikó szerint a riasztás jogilag terrorcselekménnyel fenyegetés, amelynek büntetési tétele minimum 5 évtől kezdődik, ha kiderül, ki fenyegetett robbantással.

Bújócska a NAV-val, komoly büntetéssel a végén

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adóellenőrei egy, szolgáltatásait az interneten hirdető magánszemélynél bizonyították, hogy több éve feketén fuvaroz külföldre személyeket, csomagokat.

Vidámparki késelés Miskolcon

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt, aki ittas állapotban a vidámpark kamionjának vezetőfülkéjében összeveszett kollégájával, késsel nyaka irányába szúrt, védekezésekor felkarját és csípőjét szúrta meg.

Mindenki számlázott, senki nem dolgozott

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy számlázási láncolat ellenőrzésekor vizsgálta azt a két társaságot, amelyek nevében csomagolási szolgáltatásokról és baromfi-feldolgozásról állítottak ki fiktív számlákat.

Fiatalkorú dominát rendelt házhoz a borsodi férfi

Az Ózdi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen gyermekprostitúció kihasználásának bűntette miatt, aki interneten megismerkedett egy szexuális szolgáltatást ajánló kiskorú lánnyal, vele készpénz ellenében szexuális cselekményt végzett.

Kilószám vitték az értékes kincset az Aggteleki Nemzeti Parkból, Trizsnél: milliós a kár (fotókkal)

A rendőrök lefoglaltak közel 220 kilogramm lopott mohát, amit kilónkénti 10 000 forintos árával megszorzunk, akkor a kár meg is haladta a 2 millió forintot.

Ámokfutásba kezdett egy férfi Ónodon

A Miskolci Járásbíróság elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, akivel szemben garázdaság bűntette és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás.

Most ételmaradékkal öntik le az autókat az Avason

Egy érintett posztolt a meghökkentő esetről. Többen felháborodtak a bejegyzést látva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában