Rendőrségi hírek

2024.02.19. 11:16

Ilyen esetek miatt intézkedtek a rendőrök vasárnap Borsod-Abaúj-Zemplénben

Mutatjuk vasárnapi nap rendőrségi híreit Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai 2024. február 18-án tulajdon elleni szabálysértés, engedély nélküli vezetés, és járművezetés eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt összesen négy főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságában korlátozott személyeket hetvenkét órán belül állítják bíróság elé.

A miskolci, és az ózdi rendőrök két, illetve három elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el és vettek őrizetbe.

Az Ózdi Rendőrkapitányság egyenruhásai hozzátartozók közötti erőszak miatt egy esetben alkalmaztak ideiglenes megelőző távoltartást.

Az említett ügyeken túl a borsodi járőrök a közúti ellenőrzések során hat ittasan a volán mögé ült sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében az elmúlt huszonnégy órában személyi sérüléssel végződött közúti közlekedési baleset nem történt, míg anyagi kárral járó ütközés tizenegy esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában