Bűnügyi összefoglaló

2024.02.05. 07:20

Lövés a Bükkben, letartóztatott vadászok Putnokon, életmentés az Avason

Ez a hét sem telt eseménytelenül a vármegyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében január 29-e és február 4-e között.

Forrás: police.hu

A sárospataki benzinkúton esett neki a haragosának - Kinyitotta a másik gépkocsi jobb első ajtaját és behajolva egy esetben ököllel arcon ütötte az autóban ülő férfit.

Meglőttek egy embert a Bükkben - Az eset egy egyéni vadászat során történt Bükkzsérc külterületén.

Eltörte a közlekedési balesetet okozó sofőr orrát - A férfi a bántalmazás következtében 8 napon túl, ténylegesen mintegy 20 nap alatt gyógyuló orrcsonttörést szenvedett.

Idős embert bántalmaztak és raboltak ki az otthonában Miskolcon - Letartóztatásba került csütörtökön a sértettet kirabló egyik gyanúsított, tájékoztatott a Miskolci Törvényszék.

Veszélyes mutatvány: menet közben a kezében tartott tányérból evett, addig a mellette ülő kormányzott. Az encsi rendőrök pénzbírsággal sújtották, és két hónapra eltiltottak a vezetéstől egy gagybátori szabálysértőt.

Felkavaró videón a brutális rudabányai kutyatámadás - A nyolcéves kislányával sétált egy édesanya Rudabányán, amikor egy kerítés mögül az utcára kiszaladó kutya rontott rájuk.

Letartóztatott vadászok – itt vannak a fotók, videók a farkaskoponyákról - A boon.hu elsőként számolt be róla, hogy január 24-én két putnoki vadásznál járt a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda, már akkor megírtuk, hogy védett szürke farkasok kilövése miatt valósult meg az akció, amelynek során utcákat zártak le Putnokon.

Életmentés az Avason - Amerikából telefontált a rendőrségre egy nő, hogy édesanyját nem tudja utolérni, a 92 éves mama telefonjaira nem reagál. Aggódik.

Motorháztető, forgalmi engedély és rendszám nélkül driftelt Abaújkérben - Az encsi rendőrök pénzbírsággal sújtottak egy abaújkéri szabálysértőt.

Brutális: saját lakásukban rabolták ki a vak férfit, majd az idős házaspárt - A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt két férfi ellen minősített rablás, súlyos testi sértés és magánlaksértés bűntette miatt, akik egy vak férfi lakásába bementek, bántalmazták, 7.000 forintot vettek el tőle. Az egyik vádlott kevesellte a zsákmányt, ismert egy idős házaspárt, bement hozzájuk, mindkettőjüket többször megütötte, ékszereket és 150.000 forint készpénzt vett el tőlük.

A kiskorútól pénzt rabolt, majd megverte a trafikost Göncön - Ítéletet hozott az Encsi Járásbíróság annak a gönci férfinak az ügyében, aki előbb egy kiskorútól vett el készpénzt, majd egy trafikban ütötte meg az eladót cigarettát és öngyújtót követelve.

Egy kázsmárki férfi több mint ötszázezer forintja vált köddé - Az Encsi Rendőrkapitányság folytatja a nyomozást abban az ügyben, amiben egy kázsmárki férfi egy kriptovaluta-álbefektetés áldozatává vált.

Egy 9 és 14 éves lányra is rátámadt a gátlástalan szatír - A Szikszói Járási Ügyészség vádat emelt egy román állampolgár férfi ellen szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt, aki nyilvános ünnepi rendezvényen szexuális célzattal egy nőre támadt, akit a barátnője és egy beavatkozó férfi mentett meg, 10 perc elteltével ugyanitt 9 éves lányt molesztált, az őt megvédeni igyekvő 14 éves lányt megütötte.

Baleset Miskolcon: elgázoltak egy gyalogost a forgalmas útszakaszon - Egy személyautó sodort el egy gyalogost a Vologdán egy kereszteződésben hétfőn 18 óra magasságában.

Megöléssel fenyegette az édesanyját, kést tartott a nyakához - A konyhaszekrényből elővett egy 20 cm pengehosszúságú kést és az édesanyja nyakához helyezte.

Homlokon dobta baltával a reklamáló férfit a harcos amazon - Ítéletet hozott a Miskolci Törvényszék annak a vádlott nőnek az ügyében, aki baltával próbálta a mobiltelefonját visszakérő sértettet elüldözni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában