Tragédia

2024.01.25. 11:28

Még nem tudni, mi okozta a szerdai halálos miskolci műhelytüzet

Lyukóbánya-telepen égett ki egy autófényező-műhely, a benne tartózkodó férfi meghalt a tűzben.

Boon.hu

A helyszínelés órákon át tartott Luykóbányán

Fotó: Ádám János

A Boon.hu szerda délelőtt kapta az információt, hogy egy lakóépület mellett álló, húsz négyzetméteres műhely kapott lángra Miskolc Lyukóbánya telepen. A tűz átterjedt a lakóépületre is. A miskolci és a településrészi hivatásos tűzoltók két vízsugárral kezdték oltani a lángokat.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól kapott információk szerint a tűzoltók kiérkezésekor az udvaron egy embert találtak, aki feltehetően a tűzzel érintett épületből menekülhetett, de az életén már nem lehetett segíteni. A tűzoltók eloltották a lángokat. Az eset körülményeit a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja.  

A vizsgálatra vár a rendőrség

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Varga Rudolftól azt tudtuk még meg, hogy a teljes körű tűzvizsgálati eljárás befejeződéséig a rendőrség államigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában