Éjjel lopták az aszúszemeket

2023.10.18. 15:19

Zsákkal a vállán gyalogolt négy férfi Olaszliszkán éjszaka – fel is tűnt a járőröknek...

A sárospataki járőrök négy férfit fogtak el, akik zsákban vitték az eltulajdonított aszúszemeket.

Boon.hu

A zsákokban 30 kilogramm, a falu határában lévő szőlősből lopott aszúszem volt

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Sárospataki Rendőrkapitányság járőrei 2023. október 11-én Olaszliszkán láttak el szolgálatot, amikor  23 óra körül arra figyeltek fel, hogy négy férfi zsákkal a vállán gyalogol. Amikor a férfiak meglátták a rendőröket, eldobták a zsákokat, és futásnak eredtek.

A járőrök az egyik menekülőt azonnal elfogták, majd azonosításukat követően egy órán belül a három társát is előállították.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az intézkedés során kiderült, hogy nem véletlenül futott el a négy férfi a rendőrök láttán, hiszen az általuk cipelt zsákokban 30 kilogramm, a falu határában lévő szőlősből lopott aszúszem volt, amelynek értéke megközelítőleg 90 000 forint.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Sárospataki Rendőrkapitányság lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az elkövetőkkel szemben, akik kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek – számolt be a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában