Összevesztek

2023.09.11. 13:34

Részeg apa szúrta hasba fiát

Az apa az asztalról felkapott egy 8,5 centiméter pengehosszúságú bicskát, odalépett a fiához, lendületből hasba szúrta.

Boon.hu

Lendületből hasba szúrta a fiát

Forrás: Shutterstock/illusztráció

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt. A vádirat szerint a vádlott férfi több éve elvált a feleségétől, de egy borsodi kistelepülésen lévő közös lakásukat a használta, ahol vele lakott az élettársa, és két nagykorú fia.  

2022. április elején, az egyik napon, az esti órákban az ittas állapotban lévő férfi szóváltásba keveredett az egyik fiával. Mindketten szidalmazták egymást, majd az apa az asztalról felkapott egy 8,5 centiméter pengehosszúságú bicskát, odalépett a fiához, lendületből hasba szúrta, majd a kést kihúzta. A sértett vérző sérülését látva a vádlott élettársától kért segítséget, aki nem tudta a vérzést elállítani, így orvoshoz vitte.

Életveszélyben volt 

A cselekmény következtében a fiú közvetetten életveszélyes szúrt, metszett sérülést szenvedett el. Az ennél is súlyosabb sérülés elmaradása a szúrás irányának és a véletlennek tudható be. 

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben börtön büntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában