Súlyos

2023.09.01. 13:25

Anya és lánya fosztott ki egy idős nénit Borsodnádasdon

Az ózdi rendőrök elfogták az elkövetőket.

Kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 45 éves és egy 29 éves borsodnádasdi nővel szemben. Az elkövetők 2023. augusztus 11-én 14 óra körül Borsodnádasdon, a Kölcsey Ferenc utcában egy idős, nehezen közlekedő nőnek ajánlották fel a segítségüket a csomagjai hazaszállításához. Az anya és a lánya, miután az asszony otthona felé haladtak - a figyelmét elterelve - az egyik táskájából több mint 30 000 forintot tulajdonítottak el, amelyet a sértett csak este vett észre.

A rendőrök a sikeres adatgyűjtésnek köszönhetően az elkövetőket azonosították, és 2023. augusztus 30-án gyanúsítottként hallgatták ki őket. Beismerő vallomást tettek, majd a nyomozók őrizetbe is vették őket.

Az Ózdi Rendőrkapitányság az ügyészségen előterjesztést tett az elkövetők letartóztatásának indítványozására is - tudatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában