boon.hu video

2023.09.25. 12:00

Frissítve helyszíni fotókkal, videóval: Elesett az M30-as, vitte a kamion az összes sávot!

A felsőzsolcai lehajtónál történt a baleset hétfőn délelőtt.

Boon.hu

Műanyag granulátumot szállító teherautó borult fel az M30-as sztráda 29-es kilométerénél, a felsőzsolcai lehajtónál. A kamionból jelentős mennyiségű gázolaj folyt ki. A miskolci hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. A történtek miatt a Kassa felé vezető irányban teljes az útzár, Budapest felé félpályán haladhat a forgalom – tájékoztatta a boon.hu-t a katasztrófavédelem. 

 

Mint a vármegyei rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, a kamion átszakította a szalagkorlátot, így a bal pályán teljes zár van és a jobb belső sávja is lezárásra került. A rendőrök leterelik a forgalmat a 3-as számú főközlekedési útra. A teherautó sofőrje könnyen sérült. 

Forrás: baz.katasztrofavedelem.hu

Helyszíni információink szerint a litván felségjelzésű kamion sofőrje a homlokát ütötte meg, de nem kért kórházba szállítást és ellátást. Állítása szerint durrdefektet kapott a bal első keréken és ezért borult fel. A baleset okát a rendőrség vizsgálja. 

 

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában