Garázda

2023.05.28. 09:30

Csak a könnygáz állította meg a késes támadót

A megtámadott férfi a bántalmazás következtében az arcán, valamint a kézfején 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

BOON

A könnygáz állította meg

Az Encsi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat egy 23 éves büntetett előéletű férfival szemben.

A vád szerint a férfi 2021. december 20-án 12 óra körül Hernádvécsén, a Rákóczi úton lévő egyik üzlet előtt tartózkodott, ahol előzetes szóváltást követően, a nála lévő késsel megvágta egy szintén ott tartózkodó másik férfi arcát, az állkapcsa bal oldalán.

Ezt követően mindketten elhagyták az üzlet előtti területet, de a támadó nem hagyta békén áldozatát, aki végül védekezésképpen, a nála lévő gázspray-vel lefújta a férfit, aki ennek hatására felhagyott a cselekményével.

Börtönbe mehet 

A megtámadott férfi a bántalmazás következtében az arcán, valamint a kézfején 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban könnyű testi sértés miatt a vádlottal szemben nem terjesztett elő magánindítványt.

A vádlott kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen.

Az ügyészség a vádlottal szemben börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását, valamint a vele szemben korábban kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtásának elrendelését indítványozta a bíróságnak - tudta meg a boon.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában