Gyújtogatás

2023.05.17. 14:10

Felgyújtotta volt felesége otthonát a sajópetri férfi

Közveszélyokozás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 60 éves sajópetri férfival szemben.

Felgyújtotta volt felesége házát.

Forrás: police.hu

Az elkövető egykori feleségének Sajópetriben található otthonában jelent meg és egy szatyrot kívánt neki átadni. Az asszony a volt férje kezéből kilökte a nejlon táskát, ami a földre eset és a benne lévő gyúlékony anyag kiömlött. Az elkövető a padlón szétterült folyadékot meggyújtotta, ezért a házban tűz keletkezett, és a berendezési tárgyak is lángra kaptak.

A nő segélykiáltására a helyszínre siető szomszédok a tüzet eloltották, miközben a volt férj elmenekült.

A rendőrök a bejelentést követően az elkövetőt otthonából előállították elő, majd a kapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek - tudta meg a boon.hu a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól szerdán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában