Prostitúció és szerencsejáték

2022.10.25. 09:19

Illegális kéjlak és kártyabarlang Miskolcon

Vádat emelt a Miskolci Járási Ügyészség egy 28 éves férfi ellen prostitúció elősegítésének és tiltott szerencsejáték szervezésének bűntette miatt.

ÉM

524472340

A vádirat szerint a férfi 2020. május végétől bérelt Miskolcon két lakást, amelyeket kifejezetten prostituáltak részére adott ki abból a célból, hogy ott szexuális cselekményeket végezzenek. A prostituáltakkal rendszeresen telefonos kapcsolatot tartott, beszedte tőlük a bérleti díjakat, amely az egyik lakás esetében napi 10 ezer, míg a másik vonatkozásában napi 8 ezer forint volt. A bérbeadásból 9 hónap alatt 1 millió 700 ezer forintot szerzett meg. 

A vádlott 2020. márciustól 2021. február közepéig egy másik miskolci lakásban legalább húsz alkalommal szervezett póker kártyajátékot versenyszerű lebonyolításban. Esetenként 10 játékos gyűlt össze, akik 10 ezertől 50 ezer frontig terjedő összegekért váltottak zsetont, azaz úgynevezett „beülő pénzt”.  

Az egyes játékalkalmakkor összegyűlt pénzből a vádlott levonta a saját részét, illetve kifizette a kártyaosztókat, majd a játékosokat helyezéseik függvényében. A játékokhoz minden esetben vendéglátást, így ételeket és alkoholt is biztosított.

Vagyonelkobzás 

A vádlott úgy szervezett rendszeresen kártyajátékot, hogy arra jogosultsággal és hatósági engedéllyel nem rendelkezett. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést és vagyonelkobzást indítványozott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában