Erőszak

2022.06.22. 15:08

Felkavaró részletek: avart tömött a várandós nő szájába a támadója - Videóval frissítve

Portálunk elsőként számolt be arról, hogy megtámadtak egy várandós nőt hétfőn Miskolcon és megpróbálták megerőszakolni. Az ügyben a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt folytat nyomozást egy 35 éves férfi ellen – tájékoztatott szerdán délután a Központi Nyomozó Főügyészség. Az esetről felkavaró részleteket is közöltek!

Mint írják: a megalapozott gyanú szerint június 20-án, 17 órakor, Miskolcon, egy várandósságának 23. hetében járó nő munkahelyéről tartott hazafelé. Miután leszállt az autóbuszról, egy lépcső felé indult, de a férfi követte. Amikor a sértett a lépcsőn megállt, az elkövető mögé lépett, hátulról átölelte, lehúzta a földre és a nyakánál fogva fojtogatta azért, hogy ne tudjon segítséget hívni.

A nő az erőszak ellenére hangosan segítségért kiabált, amire a férfi a földön fekvő sértettet elkezdte a lépcső mellett található erdős részre húzni, közben pedig avart tömött a szájába. A sértett ekkor átmenetileg abbahagyta a kiabálást, ezt tapasztalva a férfi elengedte a fejét és a száját, arccal a sértett lábai irányába a mellkasára ült és miután az alsótestét lemeztelenítette, a nemi szervét fogdosta. A sértett folyamatosan ellenállt és közben sikerült felhívnia a segélyhívó központot. Az elkövető ettől megijedve abbahagyta cselekményét, elvette a sértett telefonját, valamint a táskáját – amelyeket később eldobott – és futva elmenekült.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya munkatársainak gyors és szakszerű intézkedései hamar eredményre vezettek, és a felderítést követően már másnap azonosították és elfogták a támadót. A rendőrség a férfi előállítása után a nyomozást áttette a nyomozó ügyészségre.

Mint dr. Kovács Katalin őrnagy, főügyészségi katonai ügyész portálunknak elmondta, a nyomozó ügyészség elrendelte az elkövető őrizetét, majd szerdán gyanúsítottként hallgatta ki, és kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény gyanúját közölte vele.

Az elkövető az őrizet elrendelése és a gyanúsítás közlése ellen panasszal élt, tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Az ügyészség – tekintettel a cselekmény tárgyi súlyára, a kiszabható büntetés mértékére, valamint arra figyelemmel, hogy a terhelt jelenléte az eljárási cselekményeken biztosított legyen – indítványt tesz a büntetlen előéletű gyanúsított letartóztatására.

Nézze meg a videónkat!

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában