Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2022.02.27. 20:00

Halálos baleset, veréssel fenyegette meg a polgármestert egy nő

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban február 14-e és február 20-a között.

Fizetés helyett rendszámcsere - A szlovák elkövetők Aggteleknél jutottak vissza hazájukba, de a magyar és szlovák rendőri együttműködésnek köszönhetően még az úton elfogták őket.

 

Külföldről rendelt tíz darab cannabisnövény-magot - A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy szerencsi férfival szemben folytatott.

 

A férj egy késsel több alkalommal megszúrta a feleségét - A nyomozók őrizetbe vették azt a parasznyai férfit, aki egy késsel többször megszúrta a feleségét.

 

Veréssel fenyegette meg a polgármestert egy nő - Az Encsi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével döntött annak a nőnek az ügyében, aki veréssel fenyegette meg egy borsodi kistelepülés polgármesterét, mert nem kapott lakást az önkormányzattól.

 

Busz gázolta halálra a gyászoló férfit - Virrasztásról tartott hazafelé az a férfi, akit halálra gázolt egy menetrend szerinti busz Múcsonyban - olvasható a Tények oldalán.

 

Halálra gázolta és megállás nélkül továbbhajtott - A Miskolci Járásbíróság ítéletet hirdetett annak a vádlottnak az ügyében, aki 2019 novemberében Bőcsön elütött egy kerékpárost.

 

Kirabolt egy miskolci benzinkutat és két dohányboltot - A Miskolci Járásbíróság 2022. február 21-én ítéletet hirdetett annak a vádlottnak az ügyében, akivel szemben felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat az ügyészség.

 

Új pszichoaktív anyaggal kereskedtek Miskolcon - A rendőrök elfogták azt a két férfit, akik Miskolcon új pszichoaktív anyagot árultak.

 

A rendőrtiszt előtt fenyegette meg az idős asszonyt: „Tudom, hol laksz, úgy beszéljél!” - A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy 30 éves férfi ellen kényszerítés hatósági eljárásban vétsége miatt.

 

Közlekedési jelzőtáblával ütlegelte az embereket - Az Encsi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sért

 

Sikálóval verte meg áldozatát - A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy 21 éves férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt.

 

Fémtolvajokat értek tetten: gépjármű hidat akartak szétvágni - Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Edelényi Rendőrkapitányság egy 49 éves és egy 28 éves szendrői férfival szemben.

 

Enyhítette a törvényszék az emődi telephelyen történt fegyveres rablás elkövetőinek büntetését - A Miskolci Törvényszék másodfokú tanácsa 2022. február 21-én ítéletet hozott annak a két férfinak az ügyében, akik 2020 augusztusában egy emődi telephelyen fegyveresen rabolták ki a sértettet.

 

Kiskutya életét mentette meg a szerencsi rendőr - A rendőrjárőr nem ment el a kiskutya mellett, aki az út szélén, egy zsák mellett ülve várta jobb sorsát.

 

Megcsalta a férje, kihívta rá a rendőrséget - A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy 37 éves nő ellen hamis vád bűntette miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában