Szabálysértés

2022.01.10. 12:37

Se forgalmi engedély, se kötelező biztosítás

Az edelényi rendőrök szabálysértési őrizetbe vették azt a sofőrt, aki engedély nélkül vezette azt a járművét, amely nem rendelkezett forgalmi engedéllyel, sem kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással, illetve egy másik autóhoz tartozó rendszámot szerelt fel rá.

Forrás: police.hu

Az Edelényi Rendőrkapitányság járőrei 2022. január 6-án a hajnali órákban végeztek közúti ellenőrzést. Ennek során Szakácsi és Abod települések között megállítottak egy járművet és az ellenőrzés során kiderült, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, az autóra nem kötött kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást, a járműnek nincs forgalmi engedélye, továbbá arra egy másik autóhoz tartozó rendszámot szerelt fel.

 

A járőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, vele szemben az elkövetett szabálysértések miatt szabálysértési eljárást, míg a rendszámcserével összefüggésben egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában