Baleset

2019.09.01. 18:24

Hármas karambol, lezárták az M3-as autópályát Mezőkeresztesnél

Három autó összeütközött, és többen megsérültek az M3-as autópályán Mezőkeresztes térségében vasárnap késő délután, a sztráda ezen szakaszát lezárták.

Állnak az autók az M3-ason

Fotó: Üveges Máté

Egymásba futott három személygépkocsi az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Mezőkövesd térségében. A balesethez a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egységek áramtalanították a gépkocsikat, a helyszínen vannak a mentők is.

Fotó: Tóth Balázs

A helyszínen hat könnyebb sérültet találtak a mentő, ötöt, köztük két gyereket kórházba szállítottak. Mint azt a helyszínen megtudtuk, a bordó Opel találta el a szalagkorlátról visszapattanva a szürke Skodát, majd egy kisteherautó csapódott bele a kocsikba, ám az Opel a kisteherautó miatt hajtott a korlátnak.

Fotó: Tóth Balázs

A sztráda Budapest felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták az érintett szakaszon, óriási dugó alakult ki, a helyszínelés sötétedés után is tartott.

Fotó: Tóth Balázs

A kiemelt fotót olvasónk, Üveges Máté készítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában