Siker

2023.11.26. 12:00

A legígéretesebb vállalatok közé választották a Pepita.hu webáruházat

A feltörekvők listáján mindössze két magyar cég szerepel

Boon.hu

Dorcsinecz József büszke a csapatra, amely lehetővé tette a kitűnő eredményt

Az egyik leglátogatottabb hazai webáruház is helyet kapott a Deloitte Technology Fast 50 „Companies to Watch” listáján azon techvállalatok között, amelyek a legnagyobb potenciállal rendelkeznek a régióban. A kiemelkedő bevételnövekedésével a Pepita Group egyike a két magyar cégnek, amelyre nemzetközi reflektorfény jutott a program révén.

A Pepita Group alapítói, Dorcsinecz József és Varga Zoltán alapítók szeme előtt évekkel ezelőtt egy ambiciózus „marketplace” kialakítása lebegett, amely vásárlók jelentős tömegét képes kiszolgálni széles választékának köszönhetően. Az elektronikai eszközök, FMCG termékek, könyvek és játékok mellett a baba-gyerek, kerti, barkács és sporteszközök is megtalálhatók az online felületen keresztül. A Pepita.hu kínálata egyre növekszik, jelenleg 2,5 millió fölé esik az elérhető termékek száma, ezek között pedig egyre nagyobb számban jelennek meg a Pepita.hu saját márkás árucikkei is.

A 16. helyre kerültek

A Deloitte Technology Fast 50 a legnagyobb bevételnövekedést elérő nemzetközi tech vállalatokat listázza a közép-európai régióban. Az állami és magántulajdonban lévő cégeket egyaránt felsorakoztató program a legfőbb vállalatok mellett a „Companies to Watch” kategóriában minden évben kiemeli azt a 25 feltörekvő piaci szereplőt is, akik még túl fiatalok, hogy bekerüljenek az 50-es listába, azonban növekedésük látványos ütemet mutat.

Több mint négyszáz közép-európai pályázó indult az immár 24. éve futó programban. A pepita.hu egyike volt annak a két magyar cégnek, amelyek a régió nagy potenciállal rendelkező vállalkozásai között szerepelnek a „Companies to Watch” összeállításában. A webáruház a feltörekvő cégeket tömbösítő lista 16. helyét foglalta el. A rangsort a vállalatok négy év alatt számított százalékos árbevétel-növekedése mentén készítették: a Pepita Group 237% növekedést teljesített a vonatkozó időszak alatt.

„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy egyike vagyunk azon magyar alapítású cégeknek, amelyek ebben az évben felkerültek a listára. Ez megerősít minket abban, hogy a megálmodott, nemzetközi jelenlétünk első alapkövét sikeresen letettük. Személyesen nagyon büszke vagyok arra a csapatra, mely ezt lehetővé tette” – mondta Dorcsinecz József, a Pepita Group társalapítója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!