Siker!

2023.10.21. 12:30

A Miskolcz-Revital TSE hozta a formáját

Két magyar bajnoki címet hoztak el a miskolciak Zalaegerszegről.

Nagy-Hankó Krisztina

A sikercsapat

Az elmúlt hétvégén Zalaegerszegen rendezték meg a Zala Open és Gála kupát, aminek keretein belül Formációs-, U21-és Kűr Magyar Bajnokságot, valamint klubközi versenyeket is tartottak. A Miskolcz-Revital TSE csapatai már számos magyar bajnoki cím birtokosai, a nyerő széria ezúttal Zalaegerszegen folytatódott. 

„Egyesületünk a Formációs Magyar Bajnokságon három csapattal indult, ahol a felnőttek Gatsby koreográfiája megvédte bajnoki címét társasági táncokban. Ezzel immár zsinórban kétszeres magyar bajnok lett a csapat” – mondta Süttő-Tombácz Anikó, az egyesület elnöke. Hozzátette, hogy junior lányformációjuk Disco latin mix koreográfiája szintén bajnoki címet szerzett, ifjúsági lányformációjuk Moulin Rouge produkciója pedig a bajnoki döntő negyedik helyén zárt. 

Nagyon büszkék vagyunk csapatainkra, a szülőkre, akik rengeteget tesznek, áldoznak azért, hogy ilyen szép eredmények születhessenek. Hosszú évek közös munkája érik be folyamatosan

- emelte ki az elnök. 

A kemény munka gyümölcse 

A hétvége nem zárult le azonban a Gála kupával, hiszen másnap U21 Magyar Bajnokságon és klubközi versenyeken voltak érdekeltek a párosok. Ifjúsági korosztályú új vegyespárosuk Farkas Gréta (M-Revital) és Svajda Szabolcs (El Paso TSE Győr) első közös megmérettetésén az U21 Magyar Bajnokságon középdöntőt táncolt, a Kőhegyi Imre - Varga-Popovics Regina duó pedig az ifjúsági C latin versenyben szerzett bronzérmet. A szezon folytatódik, hiszen további magas osztályos Országos Bajnokságok, klubközi és nemzetközi-, valamint csapatversenyek várnak még a Miskolcz-Revital TSE táncosaira – hívta fel a figyelmet Süttő-Tombácz Anikó.  

A Gála Kupa eredményei: 

Felnőtt csapat The Great Gatsby (Bátor Tamás - Hercsik Zsuzsanna, Süttő Roland -S.-Tombácz Anikó) 

Társasági táncok felnőtt: 3/1. hely 

Junior csapat Disco Latin Mix (S.Roland, Baráth Péter, S.-Tombácz Anikó) 

Junior lányformáció: 8/1. hely 

Ifjúsági csapat Moulin Rouge (S.Roland, S.-Tombácz Anikó, B. Péter) 

Felnőtt lányformáció: 9/4. hely 

Farkas Gréta (M.-Revital) - Svajda Szabolcs (El Paso) U21 Latin Magyar Bajnokság: 27/12. hely 

Kőhegyi Imre - Varga-Popovics Regina ifjúsági C latin: 12/3. hely

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában