Hősies életmentés

2023.08.04. 12:30

Egymást váltva küzdöttek kollégájuk elétéért a borsodi munkások

Több munkást szállított az a kisbusz, aminek egyik utasa hirtelen rosszul lett szerdán Tarcalon - adta hírül az Országos Mentőszolgálat.

Boon.hu

Sikeres életmentés Tarcalnál

Forrás: Országos Mentőszolgálat

Az 55 év körüli férfi “furcsán vette a levegőt”, ezért félreálltak a járművel, értesítették a mentőket és mentésirányító instrukciói alapján megvizsgálták a beteget, aki ekkor már nem lélegzett. Az utasok kiemelték a férfit az út szélén álló autóból és az árokba fektették, majd a telefonon kapott utasítások szerint megkezdték az újraélesztését. 

Amíg a mentőegység helyszínre ért, a szakmunkások egymást váltva küzdöttek kollégájuk életéért, amit a mentők emelt szinten folytattak. 

Az életmentés még sokáig zajlott a helyszínen, amihez rövidesen a rendőrök is csatlakoztak. A heroikus küzdelem végül sikerrel járt és az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően a férfit stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentősök - olvasható az Országos Mentőszolgálat hivatalos Facebook oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában