Protestáns keresztyén fesztivál

2023.06.08. 14:30

Pintér Béla keresztény könnyűzenész is ott lesz a Miértt Fesztiválon

A kis egyházaké lesz a főszerep az idei regionális testvéri találkozón Diósgyőrben.

DA

Fotó: Pusztai Sándor

Az eddigi hagyományokhoz híven idén is megrendezi az miskolci Aliansz pásztor kör a Miértt Fesztivál – Regionális Testvéri Találkozót 2023. június 23-25. péntek délutántól vasárnap délelőttig a Diósgyőri református templom udvarán ingyenesen. Miskolc legnagyobb protestáns keresztyén fesztiválján most Szilágyi Zsolt, a debreceni Magyarországi Szabadkeresztyén Gyülekezet és Uzonyi Barnabás, a Péceli Baptista Gyülekezet lelkésze fog szolgálni. 

A Magyar Kontinental Band és Pintér Béla keresztény könnyűzenész ad koncertet szombaton. A szemináriumokat, kerekasztal beszélgetéseket, imasétát, láthatatlan színházat két különleges program színesíti még. Péntek este a messiáshívő zsidó közösség szervez dicsőítő estet. Szombaton pedig a Szólj be a papnak! beszélgetésen faggathatják a lelkészeket a jelenlévők. A három napos fesztivál közös úrvacsorás istentisztelettel zárul. További részletekről a Miértt Fesztivál – Regionális Testvéri Találkozó közösségi oldalon lehet tájékozódni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában