Nem áprilisi tréfa

2023.03.31. 07:00

Itt az első városszépítő nap, irány Kiskassa!

A SZIA-SZIKSZÓ programban, a SZIA-közösségekkel valami újra, hasznosra, érdekesre készülnek! Városszépítő napra, április elsejei bulira a Kiskassán.

BOON

Fotó: Unger Tamás

Várnak minden segíteni, együtt dolgozni, együtt szórakozni akaró szikszóit. Jelentkezni itt, vagy telefon a 06-46-596-450/8012 mellék, v. 06-70-4894520 számon, illetve e-mailben a [email protected] és [email protected] címeken.

A meghirdetett program szerint reggel 9.30-kor lesz a gyülekező a Kassai úti játszótérnél, hogy aztán a résztvevők együtt szemetet gyűjtsenek, seprőt és gereblyét fogjanak és megtisztítsák, rendbe tegyék a várost, pontosabban a Kiskassa és környéket közterületeit: kórház, kassai, Mátyás király, Petőfi, Vörösmarty, Bártfai, Tátra, Dolhai, Esze Tamás, Szédelő utcákat, és ameddig az erő még tart. Amíg a felnőttek kiscsoportokban dolgoznak, addig a gyerekeknek játszóterezés a program. 

12.30.tól gulyás parti, munkaebéd, illetve áprilisi tréfálkozás, játék veszi kezdetét. Lesznek versenyek kicsiknek és nagyoknak, vidám-kvíz és nyeremények kifulladásig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában