Menjünk moziba!

2022.08.12. 11:00

Autósmozi nyáresti csillaghullással

Nézzenek filmet amerikai filmesen autóból, majd csodálják meg másnap a veterán autókat, mint a moziban – szól a felhívás.

NHK

A hétvége a nyékládházi tavak mellett az autókról szól majd. Péntek este fél 9-től retro autósmozival várják a látogatókat a strandon, ez folytatása lesz a „Szabadtéri Sziget Cinemának”. Régi amerikai filmek hangulatát idéző ritka élményre, jó kis nyáresti kalandra csábítják a szervezők - a Miskolc Motors és a Zip's Sziget-Nyék -az érdeklődőket. Az autó rádiójából szól a film, miközben nagy vásznon nézhetik. Ez egyszerre lesz közösségi élmény és mégis intim, vagyis a komfortzónájukban maradva mozdulhatnak ki az autósok. A filmnézés mellé a várható csillaghullás is hozzáteszi a magáét, hogy még emlékezetesebb legyen – vélekedtek a szervezők.

Veterán csodák

A program szombaton a Miskolczi Veterán Vásár és Kiállítással folytatódik a nyéki strandon. Látványos régi autók lepik el a tópartot, a témához kapcsolódó árusokkal. Az eseményen a szervezőkkel, kiállítókkal is beszélgetést lehet kezdeményezni. Szombaton nagyjából délelőtt 10 órától nyékládházi autós felvonulás kezdődik. A konvoj a strandtól a városközpontot érintve vissza a strandig halad, majd az autók végül a parton „kötnek ki.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában