Közlekedésbiztonsági vetélkedő

2022.06.15. 07:00

Egy autó a tét, ha jól közlekedik a család

Szombaton rendezik meg a megyei döntőt Miskolcon.

ÉM

Fotó: Kozma István

Közlekedésbiztonsági vetélkedőre hívják a családokat idén is. Az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a családok szabályos közlekedésének propagálása céljából idén is meghirdette a „Közlekedik a család” vetélkedősorozatot. 

A vetélkedő megyei döntőjét a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében június 18-án (szombaton) rendezi a Miskolc Autóház Kft. (Skoda-márkakereskedés) Déli városkapuban lévő telephelyén. Regisztrálni 9 órától lehet, a verseny pedig 10 órától veszi kezdetét. A családok négy versenyhelyszínen, játékos formában mérik össze tudásukat. A rendezvényen ütemezve történik a családok elméleti és gyakorlati tudásának felmérése. Az a család, amely a legsikeresebben szerepel a megyei versenyen, képviseli megyénket az országos döntőn. 

A versenyen való részvétel ingyenes. A vetélkedőre olyan családokat várnak, ahol a szülők 6–17 év közötti gyermeket nevelnek. A verseny fődíja egy Skoda Fabia személygépkocsi, érdemes tehát átgondolni és hétvégi programként belevágni a játékos vetélkedőbe, amelynek a fődíja viszont kifejezetten komoly.

(A borítóképen: A tavalyi vetélkedőn is sok játékos feladatot kellett megoldani | Fotó: ÉM)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában