Elsétáltál

2022.02.12. 13:35

A miskolci Bari Laci gőzerővel készül A Dalra

Bari Laci szombat este 19.35-től színpadra lép A Dal 2022-ben.

BNR

Örömzenéléssel hangolódik a miskolci Bari Laci A Dal 2022 harmadik, szombat esti élő show-jára.

 

Bari Laci Elsétáltál című dala azért különleges, mert rengeteg olyan ember van a világon, aki olyasvalakiben csalódott, akit igazán szeretett - mesélte a miskolci énekes. Erről az érzésről szól a dal, ami "egy romantikus dal egy dinamikus hangszereléssel".

 

 

"Próbáltam egy olyan dalt írni, aminek gyönyörű a szövege, gyönyörű a dallama, nagyon mély érzelmű, nagyon szürke, kellően sötét, viszont elég dinamikus, és akár még táncos is lehet." - mesélte Bari Laci.

 

A harmadik válogatóval folytatódik szombaton a dalválasztó a Dunán, melyen a miskolci Bari Laci is fellép Elsétáltál című dalával. A Duna élő show-jának harmadik válogatójában Bari Laci mellett színpadra lép Greta (Igazi kincs), a Heatlie (Hideg fény), a Medroy (Hol a helyem), Nyári Aliz (Félóra nyár), Oláh Ibolya (Nem adom el), a Phoenix Rt (Levegőt!), Solére (Másért), a Sharonz (Szép más világ) és a Third Planet (Táncol a világ). Szurkoljunk együtt a miskolci énekesért!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában