Gazdit keresünk

2021.12.19. 16:00

Petra, Csoki és Csavargó várja, hogy hazavidd

Az Észak-Magyarország Kisállat oldalán ezen a héten a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) árva lakóiból mutatunk be hármat.

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Petra tízéves, nagy testű, keverék szuka. Sajószentpéteren egy aknába esve találtak rá. A MÁSA egyik legrégebbi lakója, de nyolc év alatt nem volt szerencséje, senkinek sem tetszett meg. Átlagos küllemű kutyus, viszont tele van szeretettel. Korához képest meglepően aktív, nagyon szeret sétálni, mozogni. 
 

Csoki hét hónapos, kis termetű, keverék szuka. Kóborkaként találtak rá, szerencséjére ideiglenes befogadóhoz került, amíg megkapta az oltásait, úgyhogy a menhely új lakója. Nagyon kedves, barátságos kutyus, bár idegenekkel elsőre kicsit félénk. Testalkata és viselkedése miatt lakásban is tartható. 

Csavargó fiatal, nagyobb méretű, terrier jellegű kan. Mezőkövesdnél az autópálya lehajtója mellett találtak rá sérülten. Mostanra felépült és kinyílt, de süketsége nem múlt el. Kedves személyiség, közepes mozgásigényű és előnyben részesíti a dédelgetést. Minimális szőrzete miatt benti tartásra ajánlott. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában