Gazdit keresünk

2021.12.01. 15:00

Charlotte, Alf és Beatrix keresi az álomgazdiját

Kisállat rovatunkban ezen a héten a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) árva lakóiból mutatunk be hármat.

Az alapítvány Facebook-oldalán minden gazdikereső négylábú megtekinthető. Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.


Alf középkorú felnőtt, közepes, keverék kan. Két évvel ezelőtt sérülten került a menhelyre. Felépülése után gazdira talált, de másfél év után újra visszakerült. Életvidám természete megmaradt, bár még mindig szeret szökdösni. Jó kerítéssel rendelkező házba, vagy lakásba ajánlott.


Charlotte 7 hónapos, közepes termetű, keverék szuka. Nagyon rossz körülmények közül mentették ki három testvérével együtt, akik azóta már gazdisodtak. Kezdetben félénk volt, de mostanra valamelyest felbátorodott. Kedves, koránál fogva játékos, szívesen barátkozik az emberekkel.


Beatrix fiatal, nagy testű, németjuhász jellegű szuka. Rudabánya mellett, elütve találtak rá szeptemberben az út szélén. Mostanra teljesen meggyógyult, de egy kicsit sántikál. Hamar beilleszkedett és barátokat szerzett a MÁSA-nál. Kedves, hízelgő állat, a legtöbb fajtársával jól kijön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában