Madame Tussauds panoptikum

2021.11.09. 16:00

Beckhamnek lengetett

A közelmúltban felejthetetlen élményeket szerzett a megyei focibajnokság egyik miskolci asszisztense.

Kolodzey Tamás

Forrás: Olvasónk küldte

Sokan nem tudják, de igaz: a cseh fővárosban is létezik Madame Tussauds panoptikum.

Aki Prágában jár, és kíváncsi rá, a gyönyörű Óváros tér közelében könnyen megtalálja.

Belmondót is látta

– A barátnőmmel jártunk ott, és nem hagytuk ki ezt a londoni mintára kialakított különlegességet – mondta Elek Balázs, a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság aszszisztensi keretének tagja, aki már NB III.-as találkozón is lengetett. – Az angol „anyukájához” hasonlóan sok hírességet állítanak ki: például látható Brad Pitt, Freddie Mercury, Tom Cruise, Jack Nicholson, Marilyn Monroe, Vin Diesel, de akár Jean-Paul Belmondóval is lehet találkozni. Nagyon sok magyar turistával futottunk össze a múzeumban.

A huszonhárom esztendős, 2017-ben vizsgázott dirigens, aki a Miskolci Egyetem Gazdálkodástudományi Kara gazdálkodás és menedzsment szakának harmadéves hallgatója, kedveli David Beckhamet, így természetesen mellé állt, hiszen még hasonlít is rá.

– A volt kiváló profi futballistát a világon szinte mindenki ismeri, nekem az egyik kedvencem, és hiszem, hogy a közös fotónk jó ajánlólevél lesz számomra a partjelzői pályámon – folytatta nevetve Elek Balázs, majd hozzátette: – Ráadásul a középpályás az egyedül megszemélyesített labdarúgó a prágai tárlaton. Rengetegen álltak, álltunk mellé, és egyébként így tettünk az ökölvívó Muhammad Ali hasonmása esetében is.

(A borítóképen: David Beckham viaszfigurája mellett Elek Balázs a prágai panoptikumban)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában