Állatvilág

2021.10.30. 07:00

Ünnepi nyílt napot rendeznek a miskolci gyepin

Százötvenedik alkalommal nyitja meg kapuit a sétáltatni vágyó és örökbe fogadni szándékozó állatbarátok előtt a Miskolci Állategészségügyi Telep, 2021. október 30-án, 10 és 14 óra között.

A jubileumi alkalmon kiválasztják és megajándékozzák a gyepmesteri telep négylábú legjeit. A versenyre a szervező Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány közösségi oldalán lehet szavazni. Mivel a nyílt napokon sok kutya mozog a telep környékén, a sétáltatókat arra kérik, hogy védenceiket vegyék rövid pórázra, ha egy másik eb közeledik, hogy elkerüljék az esetleges konfliktusokat. Viszont a közös szórakozás mellett nyugodtan lehet tanítani is a kutyusokat. Bármilyen kérdés felmerül ezzel kapcsolatban, az alapítvány munkatársai rendelkezésre állnak. Továbbá szívesen fogadnak adományként: Happy Dog kutyaeledelt és alutasakos macskaeledelt, húst (csirkecomb, -szárny, -nyak), étkezési rizst, száraztésztát, kutyaszalámit, rongyot, szőnyeget, régi kabátot, törülközőt, edényt, játékokat, nyakörvet, pórázt, szájkosarat, kutyáknak való immunerősítőt, műtét utáni gallért, Copoly öntapadós rugalmas pólyát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában