Koncert

2021.10.29. 16:00

Latin gitárest lesz Szűcs Antal Gáborral

Fellép pénteken a Görömbölyi Művelődési Házban Szűcs Antal Gábor zenész barátaival.

20200826 Budapest, Raktárkoncert. Fotó: Bánkúti Sándor (BS) Bors Skorpió képen: Szűcs Antal Gábor

Forrás: MW

Fotó: Bánkúti Sándor

Már jóval több mint két évtizede szórakoztatja és varázsolja el a közönséget a Hungária, a Skorpió és a Dinamit együttesből is ismert Szűcs Antal Gábor latinos, improvizatív gitárjátékán alapuló muzsikájával.

Először Pomázi Zoltánnal, majd Tátrai Tiborral közösen játszott latin zenéjükből páratlan sikertörténet kerekedett ki az elmúlt esztendőkben. Tömegeket hódítottak meg Magyarországon igényes, instrumentális dalaikkal. Albumaik hol arany-, hol platinalemezzé váltak, s tíz év alatt ezernél is több telt házas koncertet adtak.

Trombita a gitárokkal

Péntek este 8 órai kezdettel a Görömbölyi Művelődési Ház színpadán lép el a gitárfenomén. Ez alkalommal a társa a Miskolci Illés Emlékzenekarból ismert Füvessy Norbert lesz. Vele alkotják a jelenlegi Latin Projektet. A nagyszabású zenei estén azonban másféle hangszer is megszólal. Vendégként fellép a Sky Fanatic virtuóz zenésze, Bereznay András, aki trombitaművészi tehetségét bontakoztatja ki a miskolci közönség nem kis örömére.

(A borítóképen: Szűcs Antal Gábor)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában