DVTK Jegesmedvék

2021.09.19. 12:00

Ifjú apa a kapitány

Két örökké emlékezetes esemény történt a napokban Miskolczi Márk életében.

Kolodzey Tamás

Forrás: DVTK

Pénteken kezdődik az Erste Liga jégkorongbajnokság, a rajtot pedig a DVTK Jegesmedvéknél is megelőzte a hagyományos választás: a piros-fehérek kijelölték csapatkapitányukat és a „főnök” alkapitányait.

Ennek jegyében a C betűt a klub saját nevelésű játékosa, Miskolczi Márk viseli majd, míg a hazai mérkőzéseken Szirányi Bence és Kevin Wehrs, az idegenbeli összecsapásokon pedig Galanisz Nikandrosz és Ville Hyvarinen mezén lesz az alkapitányokat megillető A betű.

– Természetesen nagyon örülök a fiúk voksolásának és bizalmának – mondta Miskolczi Márk, majd hozzátette: – Köszönöm szépen a kollégáim, és ha úgy tetszik, a jégen a harcostársaim szavazatait. Rólam mindenki tudja, hogy itt születtem, a Jegesmacik társulata az első és remélem, hogy az utolsó klubom. Megvalósult az álmom, előreléptem az együttesen belül, hiszen papírom van róla, hogy már vezető vagyok.

A csatárt nem csupán ez az örömhír érte, szeptember 7-én ugyanis apa lett. Kislánya, Szonja születésénél jelen volt, mint mondta, boldogsággal töltötte el, hogy ebben a vírusos időszakban is beengedték a szülőszobába.

(A borítóképen: A DVTK Jegesmedvék kapitánya (középen) és alkapitányai)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában