Tarcal

2021.08.26. 14:30

Oroszlános szolgálat a Bűbájos Hétvégén

We Serve, azaz szolgálunk – ez a Lions klubok jelszava. Az Első Miskolci Lions Klub ebben a szellemben csatlakozott az augusztus 20-i tarcali Bűbájos Hétvégéhez.

Fotó: Ribai Zsuzsa

A Bűbájos Hétvége a tokaj-hegyaljai település hagyományos rendezvénye, és idén a miskolci lionok – a vakok és gyengén látók megyei szervezetének megsegítése céljából – nagy örömmel kapcsolódtak a rangos programsorozathoz. Az ötletgazda a klub egyik alapító tagja, dr. Barkóczi István volt, aki a jótékonysági esemény megszervezésében is oroszlánrészt vállalt. A tarcali Barkland Borászat látogatóközpontjában felállított színpadon – több más neves fellépő mellett – a The Voice felfedezettje, a kiváló hangú énekesnő, Agárdi Szilvia kápráztatta el a közönséget. A látássérült, nemzetközi hírű tehetség ma már a hazai Lions-mozgalom arca.

A nagy sikerű „bűbájos rendezvényen” jelen volt a kassai Lions Klub delegációja, dr. Fogarassy Csaba, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója és Kiss László, az Első Miskolci Lions Klub soros elnöke is. Butta László, Tarcal polgármestere pedig a település bemutatására használta fel ezt a jeles alkalmat.

Akik ott voltak, nagyszerűen szórakoztak, csodás élményekkel gazdagodtak, és tették ezt annak tudatában, hogy belépőjegyük megvásárlásával hozzájárultak a Vakok és Gyengénlátók Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesületének megsegítéséhez.

(A borítóképen: Agárdi Szilvia a vendégek társaságában)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában