diplomát szerzett

2021.07.13. 13:00

Szakedző lett a csatár

Tizenhárom éve, 2008 tavaszán az egész ország hokilázban égett és ünnepelte az A csoportos világbajnokságra feljutó csapatot.

Kolodzey Tamás

Forrás: Olvasónktól

A sikergárda tagjait azóta hívjuk szapporói hősöknek.

A Japánban tartott esemény részese volt Vas János, a DVTK Jegesmedvék szlovákiai bázisú Tipos Extraligában szerepelt hokiegyüttesének tagja is. A csupa szív csatár a napokban nagyot dobott, diplomát szerzett a Testnevelési Egyetemen.

Trénerként folytathatja

– A licences szakedző lettem – mondta a Macik sokszoros válogatott kiválósága, akit siófoki családi nyaralásán értünk el. – Hároméves képzésen vettem részt, és most immáron a zsebemben van a Magyarországon elérhető legmagasabb szintű szakmai végzettség. Már a harmincnyolcadik évembe léptem, hamarosan el kell gondolkoznom azon, hogy miként folytassam a pályafutásomat. Amikor majd visszavonulok – még nem tudom, hogy hány szezon van bennem –, igenis el tudom magam képzelni trénerként. Most egyelőre várok, beszélgetek, tárgyalok, aztán néhány napon vagy héten belül eldől, hogyan tovább.

A miskolci hokirajongók abban bíznak, hogy a kiválóság még egy szezont vállal majd a piros-fehéreknél.

(A borítóképen: A diplomás csatár)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában