Pályázat

2021.07.23. 21:00

PET-palackmentes kisfilm a Jezsuról

A Kék Bolygó Alapítvány kisfilmet forgatott a a miskolci Fényi Gyula Jezsuita Gimnáziumban a PET-palackmentes iskola pályázat eredményeiről.

Jó hír, hogy a pályázat a következő tanévben is folytatódik, így akár napi ezer vagy még több PET palackkal kevesebbet használnak el az iskola diákjai és pedagógusai naponta! Ez egy tanévben 150 ezer, vagy még ennél is több.

„És ez csak a mi Jezsunk! Diákjaink szerint az is remek dolog, hogy úgy tűnik, amióta van saját kulacsunk és buborékos vizet is generáló tisztavíz-készülékünk, több vizet iszunk, és mindenki tudja, hogy a jó hidratáltság a fizikai egészség, a hatékonyabb agyműködés, és nem utolsósorban a szépség egyik alapfeltétele. Van, aki annak örül, hogy a kulacson rajta van a saját nevünk, úgyhogy szinte lehetetlen elveszíteni. A vízszűrő készüléknél valódi közösségépítő élmény, amikor a diákok, tanárok és munkatársak a kútnál sorban állva kedélyesen elbeszélgetnek. Köszönjük, Kék Bolygó!” – olvasható a gimnázium oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában