családi vetélkedő

2021.06.14. 18:15

Tizedik alkalommal közlekedtek és vetélkedtek a családok

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei, jó hangulatú döntőben tizenkilenc család vett részt.

Fotós:

Fotós:

Idén már tizedik alkalommal rendezték meg a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedőt. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Baleset-megelőzési Bizottság 2021. június 12-én, Miskolcon tartotta meg a verseny területi döntőjét, ahol vállalkozó kedvű családok mérhették össze közlekedéssel kapcsolatos elméleti, valamint gyakorlati tudásukat.

Az idei évben a megmérettetésen tizenkilenc család vett részt. A rendezvénynek helyet biztosító Miskolc Autó Kft. Skoda szalonja megtelt jókedvű gyerekekkel és szülőkkel. A családok megmutathatták felkészültségüket a vezetéstechnikai feladat, és kerékpáros ügyességi versenyen, valamint közlekedési tábla, és egy KRESZ puzzle kirakásában, tesztlapok kitöltésében, illetve az Országos Mentőszolgálat munkatársai által felügyelt elsősegélynyújtó – elméleti és gyakorlati – számokban, és egy bűnmegelőzési kvíz végrehajtásakor. Emellett a szervezők számos érdekes feladattal készültek a gyermekek számára, legkedveltebb játék a motorkerékpáros szimulátor volt.

A megmérettetést végül a miskolci Bandura család nyerte, ők képviselik majd megyénket az országos döntőn. A versenyben a második helyezett a szintén helyi Borsos család lett a harmadik pedig a sajóörösi Dukai család.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában