Buliajánló

2020.10.29. 19:00

Zombik, múmiák, boszorkányok ide gyűljetek!

Mutatjuk, melyik szórakozóhelyeken rendeznek a hétvégén beöltözős Halloween bulit, ahol mindenképp ott a helyed!

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

2020. október 30., péntek, 13:00

Halloween party a GamerBox-ban

Szeretettel várunk mindenkit október 30-án pénteken. A részvétel ingyenes, a jelmezben érkezőket welcome drinkkel jutalmazzuk! A nap folyamán csapolt sör és Jägermeister akcióval, Beat Saber VR versennyel és nyereményjátékkal várunk titeket.

2020. október 30., péntek, 18:00

Tökéletlen Tökfaragás a The Sweets Bárban

Kedves Vendégeink!

Noha a környéken már több helyen is elkészültek a kreatívabbnál-kreatívabb tökök, ezúton szeretnénk invitálni az érdeklődőket egy hatalmas tökfaragásra! Ebéd után várjuk az egész családot egy finom süteményre, kávéra és játékra! Az alapanyagot mi hozzuk, a ti feladatotok csupán annyi, hogy otthon ne felejtsétek az ötleteiteket! A legszebb alkotást jutalmazzuk!

2020. október 30., péntek, 19:00

Halloween Block Party a Block Bistroban

Arcfestés Halloweeni hangulatban

Sztárvendég:

– Kevin

Házigazda:

– Mártonboy

– DJ Split

– Rick Wayne

2020. október 30., péntek, 19:00

Halloween party az Escobar Shisha Bárban

Halloween partyra várunk titeket újra idén is. Fogyasztás mellé ingyen édesség jár! Aki jelmezben érkezik, annak pedig welcome drink üti a markát. Bulizzuk át az estét, különleges italokkal és akciókkal várunk titeket!

2020. október 30., péntek, 19:00

6ix9ine Halloween Party

Egy fergeteges-szellemes partyra várunk, a legjobb zenékkel, amiket ezen az estén kedvenc dj-tek, Joe pörget majd! A jelmezben érkezőket ajándék itallal jutalmazzuk! Gyere és érezd jól magad!

2020. október 30., péntek, 19:00

Halloween Party és jelmez verseny a kazincbarcikai Vén Diófa Sörözőben

2020. október 30., péntek, 20:00

Bohemian Betyars Halloween a Helynekemben

A Bohemian Betyars 2009-es működése óta nem csak ország, de világszerte belopta magát egy tekintélyes méretű közönség szívébe speed-folk-freak-punkos, magával ragadó, energikus formációjával. A koncertjeik közvetlen, ösztönből áradó, életigenlő hangulata felszabadítja a közönség érzelmeit, az ember zsigerébe hatol, és minden lábat táncra bír. A koncert helloween buli is egyben!

2020. október 31., szombat, 10:00

Halloween a Barlangfürdőben

Október 31-én mindenkinek szabadon szárnyalhat a fantáziája. Suliba vagy oviba jársz még? Akkor érkezz jelmezben!

Öltözz annak, aminek csak szeretnél, hiszen ezen a napon senki és semmi nem szab határt a képzelőerődnek. Sőt, a belépőt így féláron válthatod és a megálmodott arcfestésedről is mi gondoskodunk! Lehetsz boszi, cica vagy ami csak szeretnél, mi elkészítjük a sminked!

Úgy érzed kreatív vagy? Készíts sajátkezűleg egy halloweeni díszt, amelyet kitennél vagy kiakasztanál a Barlangfürdőben és hozd el! Mi egy hátborzongató koktéllal jutalmazzuk a fáradozásod.

Kóstold meg milyen íze van Frankensteinnek vagy a temető földjének, ugyanis a süteményeink is rémségesek lesznek ezen a napon!

Mivel készülünk még?

10:00-tól egy halloweeni kézműves programon vehetsz rész, ahol denevéreket, pókokat, szellemeket és még sok más hátborzongató lényt készítünk.

13:00-tól elkészítheted a saját töklámpásodat.

14:00-tól Halloweeni kaladokon vehetsz részt. Mássz át a pók hálóján, de vigyázz bele ne ragadj!

Minden teljesített feladat után cukorka üti a markod, ha kimondod a jelmondatot! Hogy mi lesz az? Kérdezd a fekete macskákat!

Egész napos programjaink:

Denevérkeresés – Minden megtalált bőregeret cukorkára válthatsz a Barlangfürdő cicáinál.

Cukorkaeső – Figyelj a hangosbemondóra! Ha meghallod a CUKORKAESŐ szót, hallani fogsz utána egy találós kérdést. 10 perced lesz kitalálni, hol esett a cukorkaeső.

Arcfestés – Keresd a cicákat! Ők fogják a sminkedet az arcodra varázsolni.

A felnőtteknek is szeretnénk kedveskedni. Egy hangulatosan berendezett szobában lehetőség nyílik tökös masszázsra. Amíg a gyerkőcök kalandoznak, anyáék kikapcsolódnak! Ne feledd! Érkezz jelmezben!

2020. október 31., szombat, 11:00

Halloweeni Flipper Est a Flipper Gyárban

Október 31-én (szombaton) meghosszabbított nyitvatartással, 22 óráig várjuk a flipperezni vágyókat. Az esti nyitvatartás mellett más meglepetésekkel is várunk: a jelmezben érkezők ajándék üdítőt kapnak, nehogy kiszáradjanak a játék során, a #Dracula flippergépünkön legtöbb pontot elérő játékos Flipper Gyár ajándékcsomagot kap! Gyertek, és hívjátok el a barátaitokat is, hogy együtt tegyük emlékezetessé az estét!

2020. október 31., szombat, 12:00

A pince legendája – Halloween este az Aranykorona Történelmi Étterem-Hotel & Látványpincében

Ismerd meg a pince legendáját Te is Halloween este! Rémisztően izgalmas élményekben lesz részed, miközben gyertyafénnyel a kezedben fedezheted fel a pincénket és annak legendáját!

Mivel várunk?

– Halloweeni díszbe öltöztetett étterem

– A látványsütőnknél félholt szakácsunk készíti el az étkeket, majd bárddal szeli nektek

– Felszolgálóink a középkorból támadnak fel és szolgálnak ki titeket

– Pincejárat gyertyafénnyel

– Halloweeni étel ajánlat

Asztalfoglalás: 46/506 882

2020. október 31., szombat, 15:00

Halloween családi nap és party az Avasi Bormúzeum És Borvendéglőben

Batman és Pókember úgy döntött, hogy egy estére szabadnapot vesznek ki békét kötve ősellenségeikkel, és csapnak egy szuper bulit az Avasi bormúzeumba. Híre ment az egész univerzumban, és mindenki a részese akar lenni. A jedik viszik körbe a hírt minden bolygóra, a boszorkányok koktélokat főznek, a zombik mix CD-ket válogatnak… Az est folyamán szavazati elszámolással megválasztjuk az éjszaka legrondább bálkirályát/bálkirálynőjét! Az ajándék legyen meglepi. Várunk mindenkit szeretettel!

2020. október 31., szombat, 17:00

Arena Halloween Party 2020 az Arena E-sport Bárban

Immár 3. alkalommal, október 31-én Halloween alkalmából a tavalyiakhoz hasonló, jelmezversenyes estével várunk titeket. Jelmezben érkező vendégeinket welcome drinkkel fogadjuk, ezen felül a legjobb jelmezeket külön nyereményekkel jutalmazzuk. Egész este Halloween témájú koktélokat is megkóstolhattok majd. Az esemény 23:00-ig tart majd, így mindenki érkezzen időben.

2020. október 31., szombat, 18:00

Nextapes Halloween a Helynekemben

Közel 9 éve vagyunk már az éjszaka hű szolgái, viszont erre a szolgálatra most nincs lehetőségünk, így a korábbi órákban kell találkozunk. De így is menni fog, igaz!? Szombaton, ebéd után már mehet a pezsgő. Hamarosan óraátállítás, korom sötét lesz délután. Tehát mi ugyan úgy fogunk csinálni mindent, mint ahogy azt már megszokhattátok. Mivel a dátum adja magát és már amúgyis az egész világ egy álarcosbállá változott, szeretnénk ha ötletes maszkokban érkeznétek, vagy akár teljes jelmezben. Természetesen ez nem kötelező, ha csak technózni támad kedvetek, a kapu akkor is nyitva áll!

Halloween témájú italok és koktélok,jelmezverseny és persze a jól megszokott RandOM hangulat

Idén első ízben rendezzük meg a a RandOM Halloween Party-t,amire várunk minden kedves barátunkat,vendégünket és persze érdeklődőt. Kedves barátaink, az Alibbie zenekar akusztik koncertjével nyitunk, akik kellemes „FÁNKY” zenével töltik meg hallójáratainkat, majd „hajnali” 11-ig átevezünk más zenei világokba, így a hip-hop, funk, big beat, breakbeat és drum and bass, reggae jegyében folytatódik az este.

Halloween témájú italok és koktélok, jelmezverseny és persze a jól megszokott RandOM hangulat. Jelmezben érkező vendégeinknek welcome drink.

2020. október 31., szombat, 18:00

Halloween Upponyban

Az Uppony Jövőjéért Egyesület és az upponyi könyvtár minden évben megrendezi saját Halloween-i mulatságát. Ezúton szeretnénk meghívni kicsiket és nagyokat egyaránt egy jó bulira az upponyi művelődési házba! Büfé, tombola, jelmezverseny, halloween-i játékok.

2020. október 31., szombat, 19:00

Halloween a Viking Sörpáholyban

Október 31-én mindenkit várunk szeretettel Halloween estünkön! Akik jelmezbe öltözve érkeznek vendégeink egy welcome drinkre! Gyertek, érezzük jól magunkat egészen zárásig! Viking Sörpáholy a hét mindennapján, nem csak Vikingeknek!

2020. október 31., szombat, 19:00

Video disco Halloween a Block Bistroban

2020. október 31., szombat, 19:00

Official Halloween Party a kazincbarcikai Acropolis Discoban

Extra dekoráció, a nagy beöltözős este! Öltözz be = INGYENES belépő. Jelmezes táncosok & dolgozók, italakciók 19 óráig!

Fellép:

TIAH 20:30

Danny Ground / Rick Raven

2020. október 31., szombat, 19:00

Movie Halloween Szecseivel a mezőkövesdi Movie Clubban

Érkezik az őszi szezon kedvenc bulija, ahol a környéken egyedülálló dekorációval és hangulattal készülünk nektek!

Minimum felsőtestes jelmezben, vagy teljes arcfestésben a belépés 19:30ig INGYENES, ingyenes arcfestés a bejáratnál, extrém dekoráció

Vendégünk „Az Év Dj-je” Szecsei

Rezidens: Manó, Ben Steel, Pepe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában