Ökumenikus Pünkösdi Nyílt Nap

2020.05.21. 15:30

Az ország első online interaktív nyílt napja a Miskolci Egyetemen

2020. május 22-én, pénteken 10 órakor a Miskolci Egyetem elsőként az országban online nyílt napot tart középiskolások részére.

Bezárt a Miskolci Egyetem

Fotó: Vajda János

Már hagyománnyá vált, hogy minden évben pünkösd előtt néhány nappal rendezik meg az Ökumenikus Pünkösdi Nyílt Napot, ahová a régió egyházi középiskoláiból hívják meg a felvételi előtt álló 11. évfolyamos diákokat, hogy egy kis betekintést nyújtsanak számukra az egyetemen folyó oktatásba, kutatásba, a campus életébe, illetve bemutassák nekik az egyetemen zajló hitéletet és az Ökumenikus Egyetemi Lelkészség munkáját.

Idén ez a rendezvény a koronavírus járványra való tekintettel elmarad, de alkalmazkodva a megváltozott körülményekhez és a távoktatási módszerhez, online formában tartják meg ezt a nyílt napot.

A rendezvény élőben nézhető, interaktív formában zajlik majd, ahol egy egyetemi bemutatkozó előadás után minden az egyetem minden karja ad egy-egy rövid betekintést a képzéseibe, majd több KAHOOT és Instagram játék keretében lesz lehetőségük az érdeklődőknek arra, hogy egyetemi és egyéb értékes ajándékcsomagokat nyerjenek.

(Borítóképünk illusztráció!)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában