Hűha!

2023.11.27. 17:00

Dundika szexi estélyiben csábít Majka új klipjében

Dundika olyan dögösen festett az égszínkék kreációban, hogy egy egész esküvői násznép verekedett össze miatta, számol be róla a femina.hu.

Boon.hu

Majka és Dundika

Forrás: metropol.hu

Készülök a csábításra” - ezzel a szöveggel rakott ki insta-sztorit Dundika a napokban. Nem akármilyen ruhában játszotta el a csábító szerepét Majka új videóklipjében: olyan szexi estélyiben szerepelt, hogy tényleg ellenállhatatlan volt benne, írta a femina.hu. Demeter Richárd álmodta meg az égszínkék ruhakölteményt, amely viselője dekoltázsát és formás lábait egyaránt kihangsúlyozta - tudta meg a Boon.hu.

Az egyik oldalán hosszított fazon eleganciát csempészett a nőies szettbe, a fémesen csillogó öv pedig igazán trendivé varázsolta az összhatást. A Balhé című szerzeményhez készült kisfilm sztorija az oldal szerint, hogy Majka és Veres Mónika Nika arra készülnek, hogy összeházasodnak egymással, de már a cím sejteti, hogy ez a nász nem lesz zökkenőmentes: pláne, hogy a vendégseregben bombázóként tűnik fel Dundika, akire a rapper a válla fölött kacsint.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!