Műsor

2023.09.27. 17:00

Betekinthettünk Majka felesége, Majoros Hajnalka egy napjába

Geszti Péter új műsorában, az Adom a napom hétfői adásában, Majkáék mindennapi életébe kukkanthattunk bele, feleségének, Majoros Hajnalkának a szemén keresztül.

Majka koncertjén

Fotó: MW

Az ózdi rapper, azaz Majka felesége a műsorban elmondta, volt olyan időszak, hogy a koncerten nagyon élvezte férje számait, de a kocsiban már nem akarta hallgatni a dalait.

„Hányszor gondolkoztam azon, hogy mi lenne akkor, hogy ha nem szeretném Peti zenéjét! Az milyen érzés lenne nekem, hogy vagyok egy emberrel, akit tökre szeretek, de amit ő csinál, ami az ő szerelme, azt én nem szeretem? Olyan jó, hogy jó dalokat tud írni! Tényleg jó dalai vannak, szeretem. Nyilván közöm is van hozzá valamilyen szinten, hogy most már jó dalokat ír– mondta el Majoros Hajnalka.

A beszélgetésben szó volt a családi életükről, a fiúk neveléséről és hogy teljesen átalakultak a hétköznapjai, ma már minden idejét kitölti a család körüli gondoskodás.

Egy korábbi fotón az álompár

Egymás után olyan intenzív hétköznapjaink vannak, hogy néha már azt sem tudom, hol áll a fejem. Az egyik gyereket ide kell vinni, a másikat oda, ráadásul ezt még össze is kell egyeztetni. Nekem ez a melóm. Sokáig kérdezgettem magamtól, hogy ez munka-e. És igen! Ez kőkemény munka, amit mi, anyák és nők végigcsinálunk. Isten ments, hogy segítsen valamit (Majka – a szerk.)! Ő eljátszotta, hogy nem ért hozzá, és ez így is maradt. Egyszer olyan beteg voltam, hogy nem tudtam kikelni az ágyból, így nem volt más választása. Olyan tökéletesen végigvitte azt a három napot, hogy azt éreztem, elveszi a munkámat. De a negyedik nap minden borult, és csatatérré vált a lakás” – mesélte a híresség, aki örül annak, hogy nem csak a botrányaikkal kerülnek címlapokra.

Hajni szerint bár intenzíven élnek, mégis a hagyományos családmodellt követik.

Szoktuk is hangoztatni, hogy a hagyományos értékrendet követjük. Nálunk Peti a kenyérkereső, az erős férfi, én pedig a melegséget és a hátteret biztosítom otthon. Ahogy mondani szokás, egy erős férfi mögött mindig erős nő áll, én is így tartom” – mondta Majoros Hajnalka.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!