Celebfigyelő

2021.06.14. 20:00

Mikó Fanni nyaral, Vajna Timi elképesztő vallomása

Koncertdátumokkal bombázzák rajongóikat a zenészek, de nincs hiány nyári fotókból, új dalokból és megdöbbentő hírekből sem. Ne maradj le heti celebfigyelőnkről!

Bukovenszki-Nagy Eszter

Fotó: Bukovenszki-Nagy Eszter

Most, hogy végre lehet utazni, Mikó Fanni is becsomagolt és meg sem állt Horvátországig. A hosszú ideje csak nosztalgiával feltöltődés után újabb élményeket szerezhet a szépségkirálynő, amiről örömmel számolt be közösségi oldalán is.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 


Visszatért gyermekkora meghatározó helyszínére Aranyosi Péter. A humorista ismét a vér nagyköveteként turnézik Badár Sándorral, a napokban pedig Sajóbábonyba látogattak, nagyszülei falujába.


Izgalmas feladatot kapott még januárban Szakács Gergő: egy ősi népdalt kellett újragondolnia, hamarosan pedig a rajongók is hallhatják a végeredményt. Mi kíváncsian várjuk!


Megdöbbentő vallomás Vajna Timitől az Instán: endometriózissal küzd, ezért nem vállalt eddig kisbabát.

https://boon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/megdobbento-vallomas-vajna-timitol-ezert-nem-vallalt-eddig-gyermeket-5542445/


Juhász Marci újra szülőfalujáról, Múcsonyról posztolt.


Váczi Eszterrel készített új dalt Majka, meg is osztotta, hogy végre kész, egy év után!


Hoppá! Egy kiadatlan felvételt osztott meg TikTokon követőivel Deniz.


ByeAlex könyvet ír, adta hírül a szabolcsi hírportál. Az énekes nagyon titokzatos, egyelőre semmilyen részletet nem árult el a készülő műről.

https://szon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/byealex-a-kihagyas-utan-ujra-konyvet-ir-5138755

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!