Buliajánló

2020.02.13. 17:00

Javában tart a farsangidő, áll a bál

Valentin-napi bulik, Kocsonyafesztivál, retro buli vár ránk ezen a hétvégén, igazi pezsgő belvárosi élet lesz!

Fotó: Peter Batori

A Helynekemben, a Collins Clubban, a Block Bistróban vagy az egyetemi Rockwell Klubban megszokott hétvégi bulikat ezúttal kiegészítik három

napon át a miskolci Kocsonyafesztivál színvonalas szabadtéri koncertjei.

Február 13., csütörtök

22.00 ME Retro a miskolci Rockwell Klubban

Visszatér az egyetemisták által közkedvelt sorozat.

A legnagyobb retró slágerek egy helyen, egész este a Kék Rockwellben.

Február 14., péntek

19.30 A miskolci Collins színpadán a Jazztelen zenekar

Jazztelen

A zenekar tagjai: Bűdi Szilárd – ének, basszusgitár, szájharmonika, Géczy Viktor – gitár, Kottler Ákos – dob.

A power trió missziója hogy bebizonyítsa, létezik rádióbarát blues-rock muzsika – a saját számokból álló műsorban ötvözik a korai 70–80-as évek klasszikusrock-hangzását a modern blues-rock és rock and roll elemekkel, dallamos hangzásvilággal és hazánkban ritkaságszámba menő fergeteges szájharmonika- és gitárszólókkal.

20.15 Balkan Fanatik koncert a Szent István téri színpadon

A 2002-ben alakult producerduó tagjai több évtizedes zenei múlttal a hátuk mögött döntöttek úgy, hogy műfaji és stílusbeli határokat átlépve Balkan Fanatik néven egyesítik zenei elképzeléseiket. A produkció célja zenei kultúrák, stílusok megismertetése a hazai mellett a nyugati hallgatósággal is, ezért dalaik több nyelven is megszólalnak.

22.00 A hódítás éjszakája a miskolci Block Bistróban

Készüljetek, vadak és vadászok… Valentin-napon meghódítjuk a miskolci szíveket…

Fellép Strong R., a 2017-es „Év felfedezettje” kategória jelöltje, aki nemcsak kiváló lemezlovas, hanem produceri munkája is kiemelkedő. Rezidens: Dj Beat.

23.00 Bohemian Betyars koncert a villanyrendőri színpadon

A Bohemian Betyars nevű magyar világzenei együttes 2009-ben alakult meg, Szűcs Levente énekes és Mihályfi Máté elektromos gitáros vezetésével Miskolcon. Zenéjükben a pszichedelia keveredik a ska és a punk műfajával. Dalaikban jelentős szerepet játszanak a magyar, balkáni és cigány dallamok.

Február 15., szombat

11.30 Szécsi Viktória koncertje a Szent István téri színpadon

Szécsi Viktória énekesnő első sikereit Miskolcon érte el, majd később a Budapesti Rockszínház tagja lett. Fellépéseivel rendszeresen színesíti Miskolc város rendezvényeit. A musical és az igényes szövegű könnyűzene áll hozzá a legközelebb. 2013 óta dolgozik Vihula Mihajlo gitárművésszel együtt.

19.30 Diktátor koncert a miskolci Collinsban

Heavy metal a Collins színpadán.

A Diktátor egy debreceni heavy metal együttes, melyet Mező Orbán dobos (a névadó keresztapa), Derzsi Bálint Ferenc gitáros, énekes, Szabó József Emil basszusgitáros, Bakos László gitáros és Köteles Vitéz Sándor gitáros alapítottak 1986-ban.

20.30 Bródy János koncertje a Szent István téri színpadon

Bródy János Kristóf Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, gitáros, zeneszerző, szövegíró.

Bródy János

20.45 Bagossy Brothers Company koncert a villanyrendőri színpadon

A zenekar 2013 májusában alakult Gyergyószentmiklóson, több éve együtt játszó zenészek közreműködésével. A zenekar nevét a Bagossy testvérpár – Bagossy Norbert (gitár/ének) és Bagossy László (basszusgitár/vokál) – családneve ihlette.

21.00 Farsangi ZTE a miskolci Rockwell Klubban

Salsa & sensual zenés-táncos est.

Az este folyamán a jól bevált salsa-, bachata- és kizombazenékre tudsz táncolni. A jelmezversenyen pedig megnyerheted magadnak a következő bulibelépődet.

22.00 Valentin-napi Rustic Retro Party a miskolci Block Bistróban

Sztárvendég: Hot Men Dance.

Élvezd, ahogy korunk és a 90-es évek legnagyobb slágerei egybeforrnak, és egy fergeteges éjszakát varázsolnak eléd Miskolc belvárosába! Folytatódik a retró­őrület. Engedd, hogy benned is fellángoljon a retróláz, és perzseld fel a Block Bistro táncparkettjét!

23.00 Ladánybene 27- koncert a Szent István téri színpadon

A Ladánybene 27 az első közismert reggae-zenekar Magyarországon. Ők készítették el Magyarországon az első reggae-albumot (1991), az első dubalbumot (2002), valamint az első riddimalbumot (2007). Elidegeníthetetlen érdemük van a reggae zene magyarországi meghonosításában és megismertetésében.

Február 16., vasárnap

14.30 Müller Péter Sziámi And Friends koncert a Szent István téri Színpadon

A magyar alternatív kultúra egyik meghatározó egyéniségeként tartják számon.

19.00 30Y koncert a villanyrendőri színpadon.

A 30Y 2000-ben alapított négytagú pécsi alternatívrock-együttes.

19.00 Sky Fanatic koncert az Erzsébet téri Miskolc színpadon.

Tartalmas év volt a Sky Fanatic számára 2019, hiszen közel 40 koncertet adtak pár hónap alatt különböző helyszíneken, ami hatalmas motivációt adott számukra. Idén ünnepli a zenekar a 8. születésnapját, így szeretnék több nagyobb fesztiválon is megmutatni magukat. Az elmúlt években két nagylemezt is sikerült kiadniuk, amikre nagyon büszkék, de folyamatosan születnek az új dalaik, amelyekből már tudnak csinálni egy harmadikat, így akár lehet egy ilyen meglepetéssel is előrukkolnak az éven a klipek mellett.

(A borítóképen: a Sky Fanatic)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!