Koncertajánló

2020.01.23. 15:00

Későn Szóltál klub: több mint egy koncert

A régi helyüket kinőve, a Vörösmarty Művelődési Ház ad otthont ezentúl a Későn Szóltál zenekar rendszeres bulijainak.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Későn Szóltál

Forrás: A zenekar fotója

Hosszú idő után az első klubestjüket január 24-én, pénteken, 21 órától rendezi meg a miskolci banda.

– Havonta egy alkalommal fogunk a Vörösmartyban fellépni, a pontos időpontokról a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk majd a közönséget. Aki járt már a klubunkban, tudja, hogy a jókedv, a barátkozás, az érezhető szeretet és a jó buli garantált. Kétszer bő egy órát fogunk minden alkalommal zenélni, a koncert szünetében, előtte és utána beszélgetést, evés-ivást tervezünk – mondta el megkeresésünkre Veres László, a zenekar frontembere. – Már az első alkalom is hoz meglepetéseket, méghozzá rögtön kettőt is. A későbbiekben is tervezünk meglepetés vendégeket elhívni, illetve más kuriózumokkal előrukkolni. Az új helyszínen tartandó első alkalomra egy becsületkasszát állítunk, de a klub jelenleg teljes mértékben saját költségvetésű, amit egy nagyon kedves barátunk segítségével hozunk tető alá – tette hozzá az énekes.

Aki tehát a ’70-es és ’80-as évek magyar rockzenéire, az Edda, a P. Mobil, a Dinamit, a Beatrice vagy a Korál dalaira szeretne egy nagyon mulatni, annak ott a helye a Későn Szóltál klubalkalmakon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!